Hem > Fotboll > Se fotbollen live

Se fotbollen live

juni 29th, 2016

Är du sugen på att uppleva fotbollens stora arenor och känna atmosfären på nära håll, då kan en fotbollsresa till någon av de största och klassiska arenorna vara något som passar dig. En upplevelse som kommer sakna sitt motstycke för resten av ditt liv.

football-soccer-ball-with-world-teams-flags

I England kan du uppleva någon av Premier Leauge matcherna. Serien grundades 1992 och har 20 klubbar som deltar i ligan under säsongen och spelar sammanlagt 38 matcher där lagen möter alla andra lag två gånger. En gång på hemmaplan och en på bortaplan. Utkomsten av varje match ger respektive lag poäng, som sedan sammanställs vid slutet av säsongen, där vinnande lag kröns och de tre sämsta får kvala. Så vill du se en match där Arsenal spelar på hemarenan till exempel, då kan du boka din resa via GO Sport Travel och få uppleva London, samtidigt som du får umgås bland likasinnade entusiaster.

I Spanien kan du se La liga och även denna består utav 20 lag som krigar om mästartiteln, under 38 kommande matcher. FC Barcelona är regerande mästare och har vunnit titeln 24 gånger. Ett besök i Barcelona och Barcas hemarena ger dig ett minne för livet i en av fotbollens huvudstäder. Här kan du få se de legendariska spelarna på riktigt och få se hur de hanterar mötande lag och spelar sig proffsigt genom matchen. I Barcelona kan du även besöka klubbens museum och ta del av viktiga händelser och se deras legendarisk spelare.

I Tyskland hittar du Bundesliga som har 18 deltagande klubbar. De två sista lagen flyttas ner och de får kvala sig tillbaka in eller bli nerflyttade. Vill du se FC Bayern München spela en match på hemarenan är det till München du ska åka. Som Tysklands tredje största stad har München ett invånarantal på omkring 2,5 miljoner människor. Förutom sitt kända fotbollslag är staden känd för sin Oktoberfest som hålls varje år.

 

Categories: Fotboll Taggar: