Hem > Fotboll, Odds > Tippa på fotboll – syna oddsen

Tippa på fotboll – syna oddsen

juni 29th, 2016

Under Allsvenskan och EM-tider sker det mycket betting på sport. Det ger lite extra spänning till matchen, och så klart hoppas man vinna några tusenlappar extra att dryga ut kassan med.

football soccer _50850550

Att tippa på fotboll kräver lite eftertanke och efterforskning. Först av allt ska man hitta platser där man kan få bra tips på odds. Därefter ska man ifrågasätta alla odds man stöter på! För inom fotbollen kan vad som helst hända.

Alla kommer väl ihåg den numera mytomspunna semifinalmatchen i VM mellan Brasilien och Tyskland. Alla trodde att Brasilien hade redan vunnit, men istället blev de totalt förödmjukade när Tyskland kammade hem vinsten med 7 mål! Matchen slutade 7-1 och världen tappade hakan. Det fanns inga odds som speglade detta och en av väldigt få som gissade rätt, fick så klart en fin belöning på 165 000 kronor.

Och idag talar så klart alla om underdoglaget i EM, Island. 23 spelare från ett land med 320 000 innevånare har gjort det omöjliga. Det här lilla laget som plockat poäng på poäng under säsongen. Deras egen sportkommentator Gudmundur Benediktsson har redan blivit världskändis tack vare sin reaktion på matchen. Här har vi ännu en gång när oddsen inte går att lite på. Och Island har fortsatt sin resa genom EM på samma sätt. Först tog de poäng från Portugal, sedan gick de vidare och vann mot Österrike och bara häromdagen vann de även mot England med 2-1.

Så hur säkert ett odds än låter, kan det ibland vara kul att satsa på lite högre och mer riskabla odds. För ibland kan fotbollsvärlden förvåna en och då är det kul om man är den enda som var beredd på det!

Categories: Fotboll, Odds Taggar: