Hem > Fotboll > Visa stolt din tillhörighet

Visa stolt din tillhörighet

oktober 11th, 2016

För de allra flesta fotbollssupportrar är det viktigt att visa sina tillhörighet till det fotbollslag som står allra närmast hjärtat. Detta går man genom att bära favoritslagets färger i vått och torrt.

fotbollssupportrar

De allra flesta som gillar fotboll har ett eller flera favoritlag ute i någon eller några av de europeiska toppligorna, som man följer så gått man kan och som man känner väldigt starkt för. Med det sagt så menar vi inte på något vis att trampa på ömma tår och förringa Allsvenskan. Det är också en bra liga som vi svenskar ska vara stolta över och som självfallet även kan inkludera ett eller flera favoritlag hos många svenska fotbollsfans. Rent objektivt slår dock inte Allsvenskan lika högt som många andra ligor i Europa sett till kvalitetsgrad, något som gör att den helt enkelt inte är lika populär rakt igenom, och därför inte heller är objekt för lika många inbitna fotbollsfans.

För många utav de svenska fotbollsfansen som håller på ett eller flera lag i Europa är det viktigt att visa sin tillhörighet och att stolt bära upp de färger som står närmast hjärtat. Det för även med sig en del andra positiva saker som att man direkt kan känna en tillhörighet med andra fans på den lokala sportbaren, eller locka till livliga diskussioner med rivaliserande supportrar, dock med glimten i ögat. För ja, fotbollshjärta handlar ju absolut inte om de huliganer som då och då tråkigt nog förstör för alla andra då de inte kan bete sig som folk. Det är ett förargligt beteende som bara är skadligt för sporten i sin helhet, och handlar inte på något vis om stolthet till sitt favoritlag, utan om ren och skär dumdristighet.

Categories: Fotboll Taggar: